AirFlow

Skonsamt sätt att få bort ytliga missfärgningar på tänderna.

Bekvämt och skonsamt

AirFlow® är en mild och skonsam metod för att få bort ytliga missfärgnignar från tänderna. Inga skadliga partiklar används utan bara en kombination av salt, vatten och luft.

Ljusare leende

AirFlow® är ett bra alternativ för dig som inte vill bleka tänderna men ändå få en ljusare nyans. Det är en billigare behandling än blekning som tar bort missfärgningar som uppkommit av t.ex. kaffe, rökning, te eller rödvin.

Professionell tandvård

AirFlow®-behandlingen utförs av legitimerade tandhygienister och slutresultatet är att de ytliga missfärgningarna försvinner och dina tänder återgår till sin naturliga färg.

Vad är AirFlow?

1.

AirFlow® är en bekväm terapi som rengör och tar bort skadliga bakterier och ytliga missfärgningar helt smärtfritt.

2.

En kombination av vatten, tryckluft och fina saltpartiklar tar försiktigt bort envisa fläckar och plack från tänderna, även i de områden över och under tandköttslinjen som är extra svåra att komma åt.

3.

AirFlow® kan upprepas regelbundet och är lämplig för både vuxna och barn.

Det brukar även vara en mycket bra terapi för tandvårdsrädda patienter eftersom att behandlingen både är behaglig och skonsam.

4.

AirFlow® brukar även bokas in som en snabb åtgärd i samband med speciella tillfällen som bröllop, semestrar och jobbintervjuer.

AirFlow-resultat

FÖRE

EFTER

Vanliga frågor

På Sandin Dentalklinik kostar AirFlow®behandling utfört av legitimerade tandhygienister 550 kr.

Resultatet är oftast stabilt och håller ca. 6 månader, men livsstilsval såsom rökning, kaffe eller rödvin kan göra att missfärgningar återkommer.

Behandlingen är skonsam och kan upprepas flera gånger.

AirFlow är en helt smärtfri rengöringsmetod där en mild vattenstråle i kombination med salt och luft polerar tänderna rena från ytliga missfärgningar. 

Det är både en effektiv och bekväm behandling som oftast ger ett väldigt gott rengöringsresultat.

Behöver du en tid?

Vi erbjuder individuellt anpassad tandvård av allra högsta kvalitet. Vi arbetar förebyggande och långsiktigt med klientens upplevelse och välmående i fokus. 

Du kan boka en tid online eller ringa oss.